30 april 2010

vadå, det är inne med gemener ju?

Vitaminvatten, ja. Trams, det fattade ju en smart flicka som jag redan innan Fokus klädde av det. Flaskan vi fick på bion smakade som Mer, och det är ju gott. Men texten. Så här står det, på riktigt, på flaskan:

plockar du ut sjukdagar för att du faktiskt är sjuk? skärp dig. sjukdagar är till för att grotta ner sig i det senaste skvallret med vännerna på upper east side och bli gitarrgud i tv-spelsvärlden. tricket är att hålla sig tillräckligt frisk för att själv kunna avgöra när man känner sig "sjuk". mental note: av en ren händelse råkar innehållet i den här flaskan vara berikat med c-vitamin. två snabba tips bara. ett, överdriv inte symptomen dagen innan din "sjukdag". du är inte hollywoodmaterial. två, svara inte i mobilen när du övar gitarrsolon... i vissa kretsar anses det nämligen fult att spela sjuk när man inte är det.

2001 ringde och ville ha tillbaka vanan att använda små bokstäver för att verka lite coolare än man är. Förresten, det var en jävla massa typer som ringde och ville ha tillbaka allt möjligt. Försäkringskassan ringde också. De var mest sura i allmänhet.

Inga kommentarer: