28 februari 2011

Att vara eller inte vara snygg

Jo, jag vet att mode är en stor grej på Oscarsgalans röda matta. Men jag blir ändå lite illamående av detta ständiga betygsättande av utseende, på en filmgala. Kvinnorna är vackra, bedårande, förtjusande, bla bla. Och från hyllandet är det så nära till hånet: Hur tänkte de där, usch vilken nyans, pinsamt, omodernt, för mycket löshår, fel smink och så vidare. Så befriade männen är från det där, i sina kostymuniformer.

2 kommentarer:

Krille sa...

Men eftersom vi äro medmänniskor med er så blir det så att vi känner medlidande med er. Så mycket att det blir jobbigt. Varför ska ni tjejer hålla på att hacka så mycket på varann egentligen... fan nu blev jag arg också!! jag som bara skulle fråga vad du hade gjort på din speciella dag?

tioli sa...

Haha, vad du eldar upp dig. Men det gjorde ju jag också. Önskar bara att vi alla, tjejer och killar, inte skulle vara så snabba att bedöma och döma varann.
Du menar namnsdagen? Guldstjärna för att du har koll, det har jag aldrig själv. Har mest ägnat mig åt att förtjust kika ut genom fönstren för att se hur arbetet med att montera vår nya stora balkong fortskrider. Tar ut en massa sol- och odlingsglädje i förskott.